Ali Yerlikaya; "Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı, Türkiye Yüzyılı’na öncü olmayı hakkediyor"
Haber
28 Mart 2024 - Perşembe 00:02 Bu haber 660 kez okundu
 
Ali Yerlikaya; "Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı, Türkiye Yüzyılı’na öncü olmayı hakkediyor"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bandırma küllerinden yeniden doğan bir milletin destanlar yazarak kurulan Cumhuriyetin göz bebeğidir. Ayağa kalkmanın, çalışmanın, başarmanın en güzel örneğidir. Marmara’nın incisi bu güzel ilçemiz inşallah 31 Mart seçimleri sonrası Cumhur ittifakı adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a emanet olacak. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı, Türkiye Yüzyılı’na öncü olmayı hakkediyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Bandırmalı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz.”
Siyaset Haberi
Ali Yerlikaya;

Ali Yerlikaya;"Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı, Türkiye Yüzyılı’na öncü olmayı hakkediyor"

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gönen ve Bandırma’ya düzenlediği ziyaret programında vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Yerlikaya’ya, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt,AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Adnan Menderes Meydanında büyük coşkuyla karşılanan Yerlikaya, ziyaretinin ilk durağında Bandırma’nın il olması durumunda yıkılan eski Tekel binasının yerine yapılması planlanan vilayet binası alanını gezdi. Bakan Yerlikaya, “Bandırma için hakkında ne hayırlıysa istişare ederek ortak akılla hep beraber karar veririz. Hayırlısı neyse o olsun.” İfadelerini kullandı.

Bandırma Çınarlı mahallesi miting alanında halka seslenen Bakan Yerlikaya, “Bandırma küllerinden yeniden doğan bir milletin destanlar yazarak kurulan Cumhuriyetin göz bebeğidir. Ayağa kalkmanın, çalışmanın, başarmanın en güzel örneğidir. Marmara’nın incisi bu güzel ilçemiz inşallah 31 Mart seçimleri sonrası Cumhur ittifakı adayı Mehmet Cemal Öztaylan’a emanet olacak. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Bandırma, eser ve hizmetlerle donatılmayı, Türkiye Yüzyılı’na öncü olmayı hakkediyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Bandırmalı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bölücü terör örgütünün nefesini kestiklerini vurgulayan Yerlikaya, Türkiye Yüzyılının hiçbir terör örgütünün nefes alamadığı, hepsinin bittiği bir yüzyıl olması için çalıştıklarını vurgulayarak, "FETÖ, DHKP-C, DEAŞ terör örgütlerinin tamamına, bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize hep birlikte Türkiye olmamıza, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz. Onlara, hukuk dairesinde anladığı dilden ülke içerisinde İçişleri Bakanlığı, dışarıda sınır dışında Savunma Bakanlığımız ve Milli İstihbarat Teşkilatı'mızla büyük bir uyum içerisinde kararlılıkla, azimle çalışıyoruz."diye konuştu.

Bakan Yerlikaya konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Yavrularımızı, bizim gençlerimizi kim veya kimler, baronun küçüğü büyüğü umurumuzda değil, kim cüret ediyorsa onları alıyoruz, diz çöktürüyoruz, götürüp adalete teslim ediyoruz. İçişleri Bakanlığı olarak, Adalet Bakanlığı olarak bunların hakkından gelmekle ilgili bizim güçle ilgili bir sorunumuz yok. Kararlılıkla ilgili bir sorunumuz yok ama bunu seferberlik ruhuyla yapmamız gerekiyor ve ben sizden bir yardım istiyorum. Bulunduğunuz, gezdiğiniz yerde, duyduğunuz, gördüğünüz, bunlarla ilgili satıcı, kullanıcı ne varsa lütfen 112'yi arayın, bunları bize bildirin. Bunları bize bildirin ki ben 4 ayda yapacağımı 4 günde, 4 günde yapacağımı 1 günde, 1 günde yapacağımı 2 saatte yapabileyim. Kötüyle mücadelede, zahirle mücadelede biz hız yapmak istiyoruz."

Düzensiz göçle mücadele ettiklerini kaydeden Yerlikaya,"Tüm görevlerinizi bir kelimeyle ifade et Sayın Bakan' derseniz 'huzur.' Bizim bakanlığımızın bir kelimeyle görevi huzurdur. O yüzden biz diyoruz ki Allah huzurdan ayırmasın." İfadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığının 600 bin personeliyle ülkenin huzuru için çalıştığını vurgulayan Yerlikaya,"Huzurumuza kim yan bakıyorsa kim göz dikiyorsa teröristinden, zehir tacirinden, ev hırsızına varıncaya kadar hiçbir ayrım yapmıyoruz. Her gün sabahleyin neler yaptığımızı önemli olanlarını ben sizlerle paylaşıyorum. Takip ediyorsunuz değil mi? Hangi saatte? Saat 08.15'te. Evinize misafir oluyoruz. Şafakta ve gün batarken kim bizim aziz milletimizin huzurunu kaçırıyorsa hangi suç türüyle olursa olsun karşısında kahraman güvenlik güçlerini buluyor ve alıp onu götürüp adalete teslim ediyoruz. Bütün bunları yaparken gücümüz insan hak ve hukuku diyoruz ve sizin desteğinizle sizin duanızla Allah'ın izniyle çalışıyoruz."diye konuştu.

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bandırma’nın il olması durumunda  yıkılan eski Tekel binasının yerine yapılması planlanan vilayet binası alanını gezdi. Cumhur ittifakı Başkan Adayı öztaylan Yerlikaya’ya Vilayet binasının yeri ile ilgili bilgi verdi. Belediye başkanı olarak seçilirse eski tekel binasının olduğu alanı Bandırma’ya kazandırmak istediğini söyleyen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, “Ben belediye başkanlığı dönemimde burasını resmi kurum alanı olarak devletimden aldım. Şerhinde de resmi kurum alanı. Burası daha önce belediye başkanları tarafından resmi kurum ibaresi kaldırılarak alışveriş merkezi yapılmak istenmişti. Ben de rahmetli Kemal Unakıtan ile görüştüm. Daha sonra o olay ortadan kaldırıldı. Allah kısmet ederse belediye başkanı seçildikten sonra sizden aldığımız bu yeri bakanlığımız tarafından kullanılmak üzere devletten yana olan insan ve yöneticiler olarak Bandırma’nın en güzel, en müstesna iki yüz milyon olan bu yeri zatıalimize, devletime hediye edeceğim.” dedi.

Bakan Yerlikaya, “Bandırma için hakkında ne hayırlıysa istişare ederek ortak akılla hep beraber karar veririz. Hayırlısı neyse o olsun.” İfadelerini kullandı.

Bandırma Sahil şeridine Büyükşehir belediyesi tarafından yeni açılan ve gençlerin en gözde mekanlarından olan BALBUCKS'ı da ziyaret eden Bakan Yerlikaya, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ali, Yerlikaya;, "Bandırma,, eser, ve, hizmetlerle, donatılmayı,, Türkiye, Yüzyılı’na, öncü, olmayı, hakkediyor",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Ali Yerlikaya;
Yorumlar
Haber Yazılımı